RİZE / GÜNEYSU - Güneysu Anadolu Lisesi

0(464) 234 22 93
0(464) 344 3005
Adres
KÜÇÜKCAMİİ MAH. GENÇLİK CAD. GÜNEYSU SPOR LISESI BLOK NO 3 İÇ KAPI NO 2 GÜNEYSU / RİZE
Vizyon
Vizyonumuz, öğrencilerimizin doğuştan sahip oldukları yeteneklerini geliştirerek; kültür, sanat, spor dallarında en mükemmel eğitim-öğretim ortamını sağlamak; bu yeteneklerini hem ulusal, hem de uluslararası platformda sergilemeleri konusunda gerekli olan özgüveni vererek, onları çalışkan, dürüst, ilkeli, ahlaki ve cumhuriyet değerlerine sahip çağdaş bireyler olarak yetiştirmek sureti ile örnek gösterilen bir eğitim kurumu olmaktır.
Misyon
Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, geniş bir ufku, sevgiyi, saygıyı, hoşgörüyü, birliği ve beraberliği esas alan, düşünen, yazan, okuyan, sürekli yeni arayışlar içerisinde olan, gelişmecilikten yana, eşya ve olaylar üzerinde kendi diyalektiğini kurabilen, tarihine, kültürüne ve milletine mensubiyet şuuru kazanmış, çağın bilgi ve birikimiyle donanmış, yarının dünyasında söz sahibi olacak, şahsiyetli gençleri yetiştirmek için varız.
08:30/15:40
TOPLU TAŞIMA